Maak zelf kennis met de haven vanaf het water, kom aan boord voor een kijkje op de Balder en vaar mee naar het Maritiem Museum Rotterdam of terug naar Museum Vlaardingen.

Dit is een uniek aanbod, de Balder wegbrengen naar de WHD in Rotterdam of terug naar haar ligplaats in Vlaardingen. De VL92.Balder is de enige nog in authentieke staat verkerende zeilende haringlogger uit 1912. Beleef het leven van de oude vissers en breng een bezoek aan het vooronder.

De Balder is een van de vele historische schepen die aanwezig zijn gedurende de Wereldhavendagen komend weekend. U kunt de WHD beleven en aanschouwen vanaf het water, dit is een onvergetelijk vaartocht.

Op vrijdagochtend 1 sept. vertrekken wij om 08:00 vanaf de Westhavenkade53 (de Joon) inschepen vanaf half acht. Maandagochtend 4 sept. vertrekken wij vanuit de Leuvehaven terug naar Vlaardingen. Vertrektijd terugvaart nader te bepalen.

Vergoeding, € 25,– per persoon, onder de 16 jaar alleen met begeleiding  € 10,-.

Let op: beperkt aantal plaatsen, vol=vol. Om uw weg te vervolgen moet u bij aankomst/vertrek  in beide steden  voor eigen vervoer zorgen.

Aanmelden: info@zeilloggerbalder of 06 18612669 (Bert Otto)