De Balder neemt in mei deel aan het grote maritieme festival wat in de haven van Oostende wordt gehouden. “Balder” wordt één van de paradepaardjes van het festival valt te lezen op de website van dit evenement.

Oostende voor Anker verzamelt van 25 tot 28 mei 2017 over de 150 authentieke schepen en vaartuigen die ooit de rijkdom vormden van onze roemrijke maritieme geschiedenis. Het festival van de Noordzee is een feest voor het watererfgoed van gisteren, vandaag en natuurlijk een knipoog naar morgen ! Dit belevingsfestival is de afspraak van alle schippers en bemanningen, bezielers van ons en jouw maritiem patrimonium. Maar ook voor iedereen, inclusief jonge gezinnen die hun nautische DNA willen laten prikkelen. Je duik onder in de wereld  vol van nautische kennis en vaardigheden die de tijd doorstaan hebben.

Het festival is gratis toegankelijk zonder kapsones. Toffe ambiance, lekkere scheepskost, zeer veel muziek en verrassingsacts bouwen de sfeer aan die alleen op onze kaaien nog mogelijk is.

Meer informatie is te vinden op www.oostendevooranker.be