Donderdag 13 oktober om 19:30 is er een informatie avond voor mensen die o.a. de Balder VL.92 een warm hart toe dragen en die zich graag willen inzetten om het verhaal van de Bader en van 5000 jaarleven in de Delta te vertellen.
Van jong tot oud is deze avond welkom. U krijgt op deze avond informatie over het vrijwilligers werk van het Museum, de Balder en de Vrienden.

Ook na de restauratie zijn de vrijwilligers enorm belangrijk voor de Stichting. Onze vrijwilligers maken deel uit van een groot team van mensen die het bezoek aan de zeillogger Balder VL.92 tot een unieke ervaring maken. Is vrijwilliger worden iets voor u? We horen het graag.

Wat doen vrijwilligers?
Aan de kade voor het museum ligt de 104 jarige historische zeillogger de Balder, vele vrijwilligers zijn actief in en rondom de Balder: bij het onderhoud, technische zaken en gastheer/vrouw bij rondleidingen, en bemanning om haar in de vaart te houden.

Tijdens deze informatie avond kunnen wij in overleg met u kijken welke taak het best bij u past. Kortom de traditie van vrijwilligers is niet meer weg te denken bij de Stichting Zeillogger Balder.

haring-binnen

Waarom vrijwilliger worden

  • Je werkt met gelijkgestemde collega’s die uw affiniteit met de doelstellingen van de Balder delen
  • Je maakt vele nieuwe vrienden,
  • Je werkt in een prachtige historische omgeving,
  • Je levert een belangrijke en unieke bijdrage aan het in stand houden van de geschiedenis van de Balder en 5000 jr leven in de Delta.

Wat kunnen wij je bieden.

  • Wij zorgen voor een vrijwilligersovereenkomst waarin je functie staat beschreven en wij zorgen voor een goede verzekering.
  •  Komt u naar onze vrijwilligers informatie avond dan vragen wij u vriendelijke om u aan te melden via de mail  of telefonisch.
  • Je ontvangt een persoonlijke uitnodiging bij de door SZB te organiseren activiteiten.
  • Een prettige open organisatie, waarin u kunt meedenken en initiatief op prijs wordt gesteld. Je bent de spil in een klein team aan vrijwilligers.

Voor informatie:
SZB
info@zeilloggerbalder.com of 06 18 61 26 69