De laatste originele staat verkerende haringlogger VL92 Balder mag ook dit jaar niet ontbreken op de Wereldhavendagen op 7, 8 en 9 september in Rotterdam.

In de Leuvehaven bij Museum Maritiem Rotterdam zal ze haar ligplaats innemen.

Maak zelf kennis met de haven  vanaf het water, kom aan boord voor een kijkje op de VL92 Balder of vaar mee naar het Maritiem Museum of terug naar Museum Vlaardingen.

Dit is een uniek aanbod, de Balder wegbrengen naar de WHD in Rotterdam of terug naar haar ligplaats in Vlaardingen. De VL92 Balder is de enige nog in authentieke staat verkerende zeilende haringlogger uit 1912. Beleef het leven van de oude vissers en breng een bezoek aan het ruim en vooronder. En aanschouw wat het resultaat is van de vele vrijwilligers.

De Balder is een van de vele historische schepen die aanwezig zijn gedurende de Wereldhavendagen. U kunt de WHD beleven en aanschouwen vanaf het water, dit is een onvergetelijk vaartocht.

Op donderdag ochtend 6 sept. vertrekken wij om 11:00 uur  vanaf de Westhavenkade53 (Museum Vlaardingen). Maandagochtend 10 sept. vertrekken wij vanuit de Leuvehaven terug naar Vlaardingen. Vertrektijd terugvaart rond 10:00 uur.

Vergoeding, € 12,50,– per persoon, vanaf 8 jaar en t.m. 16 jaar alleen met begeleiding  € 7,50,-.

Let op: beperkt aantal plaatsen, vol=vol. Om uw weg te vervolgen moet u bij aankomst/vertrek  in beide steden  voor eigen vervoer zorgen.

Aanmelden: via info@zeilloggerbalder, 06 18612669