Een legpuzzel van de Balder

Deze prachtige puzzel bestaat uit 1000 stukjes met daarop de Balder volledig onder zeil in de Oude Haven. Fotograaf Ton Delfos verzorgde de foto.
Leuk om te geven, leuk om te krijgen! Ideaal als origineel cadeau en dat voor maar €12.50 per stuk! Hoewel er een flinke partij puzzels beschikbaar is, is dit een eenmalige kans! Op is dan ook echt op!

De puzzel is te bestellen als volgt;
Maak Eur 12,50 over op NL84ABNA0551907223 t.n.v. Stichting Zeillogger Balder, o.v.v. Puzzel. U krijgt dan persoonlijk bericht omtrent de levering.

En het mooie is: met uw aankoop ondersteunt u rechtstreeks de uitzending van de Vlaardingers Wouter en Marlies Nagel als hulpverleners voor MAF (Mission Aviation Fellowship) in Zuid Soedan.
Meer informatie over hun vliegmissie leest u op hun website www.maf.nl/nagel of op Facebook httpss://www.facebook.com/vliegmissie/.

Eerder verscheen een legpuzzel van de molen Aeolus, die nog beperkt verkrijgbaar is. Het is de bedoeling om met enige regelmaat een nieuwe puzzel uit te brengen van een kenmerkende Vlaardingse plek.

Meer info over het werk van Wouter en Marlies voor MAF en de puzzel:

  • puzzelactie@vliegmissie.nl
  • Theo Everdingen (thuisfrontcommissie), 06 53842798
  • Sebastiaan Vogel, 0648018288